English / Magyar
Tisztelt Betegeink!

A Kútvölgyi Klinikai Tömb energetikai felújítása keretében a nyílászárók cseréje a rendelőintézet udvari homlokzatán a végéhez közeledik. A folyosókon történt ablakcserék folyamatos betegellátás mellett történtek és történnek, az okozott kényelmetlenséget Önök rendkívüli türelemmel és megértéssel viselik. Köszönjük!

 

A projekt következő szakaszában a nyílászárók cseréje a rendelő helyiségekben folytatódik. Ezen időszakra az érintett rendelésekre előjegyzést nem vettünk fel, tervezett ellátás nem történik.

 

Sürgős szükség esetén, ahol a kórházi háttér biztosítva van, a fekvőbetegeket ellátó osztályok biztosítják az ellátást (belgyógyászat, neurológia, sebészet, pszichiátria)

 

Sürgős szemészeti, gégészeti és urológiai ellátás a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján, a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán, valamint az Urológiai Klinikán történik.

 

A rendelőintézeti ablakcserék tervezett üteme:

 

Rendelőintézet (földszint, Premium rendelők): 2015. nov.13 – nov.24

Rendelőintézet II. emelet: 2015.nov.13 – nov.24.

Érintett rendelések: szemészet, neurológia, fül-orr-gégészet, kardiológia, EKG, mentálhigiéne, valamint a III.sz. Belgyógyászati Klinika szakambulanciái.

Endoszkópia: 2015.nov.20 – nov.23

Sebészet: 2015.nov.20 – nov.27

 

A III.sz. Belgyógyászati Klinika szakambulanciára, vérvételre érkező betegek ellátása a Rendelőintézet III.emeletén, a Központi laboratóriumban történik.

 

A reumatológiai, ortopédiai rendelések, valamint a gyógytorna és fizikoterápiás kezelések változatlan helyen és formában vehetők igénybe.

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

Budapest 2015-11-11

 

Kútvölgyi Klinikai Tömb vezetősége

kohéziós