English / Magyar
Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK A KÚTVÖLGYI KLINIKAI TÖMBBEN

A Kútvölgyi Klinikai Tömbben elérhető kiegészítő szolgáltatások révén arra törekszünk, hogy betegeink és látogatóink számára a lehető legkényelmesebbé tegyük az egészségügyi intézményben töltött időt.

Bank-automata:
Az OTP Bank által működtetett bankjegy-automata a Rendelőintézet földszintjén található.

Büfé:
A kórház és a rendelőintézet földszintjén. Nyitva: 7.30 – 14.30 között. A nyitva tartási időn túl, betegeink és látogatóink számos étel- és italautomata kínálatából választhatnak.

Gyógyszertár:
A Rendelőintézet földszintjén. Nyitva: 8.00 – 18.00 között.

Információ, felvilágosítás:
Érdeklődését örömmel fogadjuk központi telefonszámunkon és e-mail címünkön. Kérdéseire személyesen a Rendelőintézet betegirányító pultjánál, a Kórházi portán és Betegfelvételi Irodában kaphat választ, illetve a Kútvölgyi Klinikai Tömb bármely munkatársához bizalommal fordulhat.

A Kútvölgyi Klinikai Tömbbel kapcsolatos legfontosabb információkat rendszeresen közzétesszük honlapunkon, illetve az intézményben található információs felületeken. Amennyiben rendszeresen kíván értesülni legfrissebb híreinkről, iratkozzon fel elektronikus hírlevelünkre.

Könyvárusítás:

  • A Kórház földszintjén: 9.00 – 15.00 között
  • A földszinti átjáróban, az étkező mellett: csütörtök, 11.00 – 14.00 között
  • A Rendelőintézet földszintjén: 10.00 – 14.00 között

Liftek, felvonók:
A Rendelőintézetben és a Kórházban egyaránt több, egyszerűen kezelhető felvonó (lift) áll rendelkezésre. Amennyiben problémája lenne a használattal, kérjük, forduljon munkatársainkhoz!

Mozgáskorlátozottak:
A Klinikai Tömb teljes területén igyekszünk a mozgáskorlátozottak számára a közlekedést és a szolgáltatásokhoz való hozzáférést megkönnyíteni. Szükség esetén, munkatársaink készséggel segítenek Önnek az eszközök használatában, az egységek megközelítésében.

Optika:
A Rendelőintézet földszintjén. Nyitva: 8.00 – 15.00 között.

Parkolás:
A gépkocsival érkezők a Kútvölgyi úton található parkolóban ingyenesen parkolhatnak. A Kútvölgyi Klinikai Tömb belső udvarára csak mentő, betegszállító autó és taxi hajthat be.

Taxi:
A kórházi portáról, illetve a Rendelőintézet aulából hívható.

Telefonok:
A Kútvölgyi Klinikai Tömb működési rendjéből, a telefonok leterheltségéből adódóan, 7.00 – 15.00 óra között a nővérpultokon található telefonokhoz nem tudunk beteget hívni. Ezidő alatt a kórházi emeleteken található nyilvános, visszahívható telefonok használatát javasoljuk. Telefonkártya a büfékben kapható.

Televízió:
Általában a fekvőbeteg részleg minden emeletén, a folyosón, vagy külön helyiségben található.

Újságárus:
A Klinikai Tömb Rendelőintézetében és Kórházában, a könyvárusokon kívül, “mozgó” újságárus kínál olvasnivalót.

Kapcsolódó oldalak: