English / Magyar
A Premium szolgáltatások jellemzői

Korszerű, esztétikus környezet:

Premium Váróterem2

Fejlesztési programunk keretében kibővíttettük és megújítottuk Kiemelt Részlegünket, amely a Rendelőintézet földszintjén található. Törekszünk arra, hogy a lehető legtöbb vizsgálatot és konzultációt az új rendelőkben valósítsunk meg.

A Kiemelt Részleg kényelmi szolgáltatásainak köszönhetően pácienseink a várakozási időt is kellemes környezetben tölthetik. A váróteremben elérhető internet-csatlakozás lehetővé teszi a vizsgálatok közötti időszak hasznos eltöltését.

Egyetemi tudományos és klinikai háttér :
A Klinikai Tömb a Semmelweis Egyetem részeként rendelkezik az Egyetem naprakész tudományos ismeretanyagával és aktívan részt vállal az orvosképzésben. A Premium szolgáltatások szakmai hátterét a Kútvölgyi Klinikai Tömb infrastruktúrája és magasan képzett szakorvosai biztosítják.

Járó- és fekvőbeteg ellátás egy helyen:
Intézményünkben egy épületen belül megtalálható a járó és a fekvőbeteg ellátás szinte valamennyi szakterülete, ezért Premium szolgáltatásaink igénybevevői gyors és komplex ellátásban részesülhetnek anélkül, hogy a Kútvölgyi Klinikai Tömböt el kellene hagyniuk.

Személyes igények fokozott figyelembevétele:
Célunk, hogy megtaláljuk azt a gondoskodási formát, ami az Ön és szerettei preferenciájához, egyéni igényeihez és időbeosztásához a lehető legjobban igazodik. A Kiemelt Részleg munkatársai fokozott figyelmet fordítanak arra, hogy az ellátási folyamat / szűrőprogram minél inkább megfeleljen az Ön személyes élethelyzetéből adódó elvárásoknak.

Kiszámíthatóság és tervezhetőség:
Szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy Ön előre megtervezhesse, illetve szükség esetén akár azonnal igénybe vehesse a szükséges egészségügyi ellátásokat és szűréseket, illetve biztosíthassa mindezt családtagjai, munkatársai számára is.

Minimális várakozási idő:
Szolgáltatásaink meghatározó jellemzője az „egy időpont” elvére épülő vizsgálati rend, melynek alapján pácienseink a javasolt vizsgálatokat és kezeléseket a legkevesebb időráfordítással vehetik igénybe. A munkavállalók szűrése és ellátása így minimális munkaidő-kieséssel valósítható meg.

Munkáltatók számára is kedvező megoldások:
A Premium szolgáltatások bármely vállalati gondoskodási és motivációs csomag optimális részét képezhetik. Hasznosak lehetnek azon munkáltatók számára, akik foglalkozás-egészségügyi ellátásra kötelezettek, de rugalmasabb és komplexebb ellátást kívánnak biztosítani munkatársaiknak.

Kedvező árak, rugalmas konstrukciók:
Változatos tartalommal és formában kínált Premium-szolgáltatásaink egyszeri alkalommal vagy átalánydíjas csomagok formájában egyaránt igénybe vehetőek. Az aktuális árakkal kapcsolatban az egyes szolgáltatások menüpontjai alatt tájékozódhat. Kérdéseit, egyéni kívánságait szívesen fogadjuk a feltüntetett elérhetőségeken.