English / Magyar
Premium Maternity

SORONKÍVÜLISÉGET A NŐK EGÉSZSÉGÉNEK!

A VÁRANDÓS NŐK ÉS GYERMEKEIK MINDENEK ELŐTT!

maternitylogo4

A Maternity Magánklinika Kft. által működtetett Kútvölgyi Premium Egészségközpont és Kórház Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika küldetése a nők fogamzás előtti felkészítése, várandósságuk gondos nyomon követése és egyénre szabott speciális gondozása. Így válik lehetővé, hogy a születés körül biztosított legjobb feltételekkel az új életeknek minden esélyt megadjunk.

A perinatális (születéskörüli) időszak az ember életének legkritikusabb időszaka. Ha ez alatt az idő alatt a magzat/újszülött bármilyen hátrányt (esetleg károsodást) szenved, az az egész életére kihat. Ezért minden erőt, tudást és áldozatot mozgósítani kell az új életek születésekor.

A Maternity Magánklinika ambulanciája (járóbeteg-rendelés) 2010. március 1-jétől fogadja a betegeket. A fekvőbeteg-ellátó V. emeleti osztály átalakítása megkezdődött és előreláthatólag 2010. júliusban kezdi meg működését. Ott a minőségi szakmai ellátáson túl a kiemelkedő színvonalú és barátságos színvilágú hotelszolgáltatás ideális körülményeket teremt a szülő édesanyák és a gyógyulni vágyó nőgyógyászati betegek számára.
A magánklinikai ambulanciára telefonon vagy interneten keresztül lehet bejelentkezni. A betegek vizsgálata során maximálisan tekintettel vagyunk a diszkrécióra és az intimitásra. A nőgyógyászati vizsgálat egészségügyi szakdolgozó jelenlétében történik, azt követően a megbeszélésen a beteg kívánságára a kísérő is jelen lehet.

Premium Maternity webcím: http://maternity.hu
Premium Maternity előjegyzési telefonszám: +36-1 213-42-22

Prof. Dr. Papp Zoltán
alapító és szakmai igazgató

Dr. Papp Zoltán professzor, a Maternity Magánklinika alapítója és orvosszakmai igazgatója, 1990 és 2007 között a Semmelweis Egyetem Baross utcai Női Klinikáját vezette, számos hazai és nemzetközi orvostársaság elismert tagja (Honlapja: www.pappzoltan-szulesz-nogyogyasz.hu ).