English / Magyar
Hotel Budapest****

Danubius Zrt, Hotel Budapest

NÉV: Hotel Budapest****
MINŐSÍTÉS: 4 csillagos
CÍM: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 47.
ELÉRHETŐSÉG:
Telefon: + 36 1 889 4200
Fax: + 36 1 889 4203
Web: www.danubiushotels.hu

AKTUÁLIS LISTAÁR: A Hotel által megadott és a honlapján közzétett aktuális listaárak.

RÖVID ISMERTETŐ: Az egyedi panorámával rendelkező Budapest Szálloda Budapest zöldövezetében, a Várnegyed szomszédságában fekszik, néhány percnyire a belvárostól (közvetlen buszjárat). A Kútvölgyi Kórház gyalog 5 perc alatt érhető el, tömegközlekedéssel 1 buszmegálló, autóval 2 perc. (Mindkét helyen jó parkolási lehetőség).
A pácienseknek szállodai körülmények között van lehetőségük gyógyulni / rekreálódni. A környéken hosszabb-rövidebb kirándulásokat tehetnek fogaskerekű-, ill. gyermekvasúttal. A hotel dolgozói rugalmasan alkalmazkodnak a vendégek igényeihez. Hazai és nemzetközi konyha feledteti a vendégekkel az otthon kényszerű távolságát. Speciális igényeket is ki tudunk elégíteni: pl. cukorbeteg, glutén intolerancia, laktóz érzékeny, vegetáriánus menü stb..
Az akadálymentesített hotel 2 ágyas szobákkal és apartmanokkal rendelkezik, melyek fürdőszobával, légkondicionálóval felszereltek, lifttel megközelíthetőek. Szobaszerviz áll a vendégek rendelkezésére.
A szálloda alkalmazottai rugalmasan alkalmazkodnak a vendégek igényeihez. A személyzet kitűnően beszél angolul, németül, spanyolul, olaszul, és minden témában készséggel állnak a vendégek rendelkezésére. Segítenek megszervezni a szabadidős tevékenységüket: színház-, operajegy, belépők, Parlament, városnézés, autóbérlés, stb.

A pont: Hotel Budapest**** Nagyobb térképre váltás
B pont: Kútvölgyi Klinikai Tömb

Vissza az előző oldalra