English / Magyar
Sportos Premium: A Budapest Highland Golf Club kedvezménye Kútvölgyi Premium kártya-tulajdonosoknak

Sportos Premium

Örömmel tájékoztatjuk kedves Pácienseinket az egészséges életmód jegyében kínált szolgáltatásaink bővüléséről: 2008. tavaszától régi és új Premium kártyás ügyfeleink kedvezménnyel vehetik igénybe a Budapest Highland Golf Club szolgáltatásait.

Highland golf - Kútvölgyi

Mire jó ez Önnek?

A sport nemcsak az egészségügyi problémák megelőzésében nyújt segítséget, hanem elősegíti egyes, már kialakult betegségek eredményes gyógyítását is.

Gyakran találkozunk a mozgásszegény életmód szövődményeivel. Sok páciensünknek csak a sommás tanácsot tudjuk adni: mozogjon többet és rendszeresen. Enélkül a meglévő betegsége nehezebben kezelhető (anyagcsere-betegségek, keringési megbetegedések stb.) Azonban minél magasabb életkorban szembesül valaki ezzel, annál nehezebb elkezdeni vagy újrakezdeni a sportolást. A labdajátékok zöme társasághoz vagy partnerhez való alkalmazkodást kíván, a kocogás, az úszás vagy a túrázás sokaknak nem elég érdekes ahhoz, hogy rendszerré tegyék életükben. Így az általános orvosi tanács mellé sokaknak ötletre lenne szükségük.

Miért pont golf?

A golf sok országban tömegsport. Magyarországon nem az, de ez nem jelenti azt, hogy megfizethetetlen. A szabadidő egészséges eltöltésének egyik leghatékonyabb formájáról van szó, ami életkorra tekintet nélkül elkezdhető és űzhető. Átmozgatja a testet, feltölti a lelket, kiszakadást jelent a hétköznapokból. A több kilométeres séta felér egy erőnléti edzéssel, a játék során kifejtett aktivitás az izületek és izmok átmozgatását biztosítja.

A Kútvölgyi Premium és a Budapest Highland Golf Club együttműködésének és kölcsönös kedvezményeinek köszönhetően, most Ön is egyszerre élvezheti a golfsport által nyújtott előnyöket és a magas szintű, személyre-szabott egészségügyi ellátás biztonságát.

Kapcsolat

A Kútvölgyi Premium Kártyákkal kapcsolatban további információt talál honlapunk Premium oldalain, illetve személyesen vagy telefonon is tájékozódhat az alábbi elérhetőségeken:

  • Kútvölgyi Klinikai Tömb, Kiemelt Részleg – 1125 Budapest, Kútvölgyi út 4. – Tel: +36 1 325 12 04 – E-mail: jarobeteg@kut.sote.hu

Amennyiben Ön már Premium Partnerünk és felkeltettük ajánlatunkkal érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Budapest Highland Golf Clubbal az alábbi elérhetőségeken:

  • Budapest Highland Golf Club (recepció) – 1224 Budapest, Dózsa György út 99-103. – Tel: +36 1 362 8020 – Web: www.highlandgolf.hu

Ne felejtse el magával vinni Kútvölgyi Premium kártyáját!

Itt lehet hozzászólni !