English / Magyar
Szemészeti felújítás

A Rendelőintézet szemészeti rendelőiben felújítási munka kezdődött. Az építkezés ideje alatt tapasztalható esetleges kellemetlenségekért megértésüket kérjük!

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által eddig finanszírozott szemészeti szolgáltatásainkat továbbra is a megszokott módon, változatlan tartalommal és a TAJ-biztosítottak számára ingyenesen fogjuk nyújtani.

Az elmúlt két évben az OEP teljesítmény-volumen korlátja miatt ellátásunk egy jelentős része finanszírozás nélkül maradt, sőt OEP forrásokból eszközfejlesztésre semmi nem jutott. A fenti pénzügyi okok miatt felszabadult rendelőhelyiségekben új szemészeti szolgáltatást indítunk el külső források, korszerű orvos technológia és vállalkozó szakorvosok bevonásával.

Az építészeti felújításra és a legkorszerűbb eszközök beszerzésére kizárólag magánforrásból kerül sor, és az így létrejövő térítéses szolgáltatások a Kútvölgyi Klinikai Tömb bevételeit is szolgálják. Olyan ellátások válnak ezután elérhetővé a Kútvölgyi Klinikai Tömbben, melyekhez eddig csak máshol, hosszú várakozás vagy utazás után juthattak hozzá a betegek.

Az Intézményünkben három éve megindult járóbeteg-szakellátási fejlesztések sorát folytatni szeretnénk. A fogászat és nőgyógyászat után most újabb szakterület válik alkalmassá, hogy a betegturizmus révén hazánkba látogató külföldiek igényeit is kiszolgálja. Ellátásaink színvonala a magyar biztosítottak érdekeit is szolgálja, az ő kényelmüket is biztosítja, miközben a szakorvosok külföldre történő elvándorlásának problémáját is igyekszünk ezzel az új szolgáltatási modellel javítani.

Köszönjük figyelmüket és megértésüket! További információkért forduljanak az Igazgatósághoz, készséggel állunk rendelkezésükre.

E témában született napi sajtócikket itt olvashatnak:
„Ne az orvos menjen külföldre, a beteg jöjjön ide” http://index.hu/belfold/2010/07/30/gyogyviznagyhatalomma_valunk/