English / Magyar
Új betegelőjegyzési rendszer a Kútvölgyi Klinikai Tömb Rendelőintézetében

ÚJ BETEGELŐJEGYZÉSI RENDSZER A KKT RENDELŐINTÉZETBEN

A jövőben megszűnik a hosszú várakozás, betegeink pontos időpontra érkezhetnek minden járóbeteg szakrendelésünkre.

A jogszabályok változása miatt és a betegellátási folyamat kiegyensúlyozottabbá tétele érdekében, új, elektronikus betegelőjegyzési és betegirányítási rendszert vezetünk be a Kútvölgyi Klinikai Tömb Rendelőintézetében. Pácienseinket ezentúl minden szakrendelés esetében előjegyzésre fogadjuk. Ezáltal tervezhetővé válik a Rendelőintézetben töltött idő és lehetőség nyílik a személyes igények fokozottabb figyelembevételére.

A finanszírozási változások miatt, bizonyos szakrendelések, vizsgálatok esetén előfordulhatnak várólisták, melyeket hamarosan honlapunkon közzéteszünk. Az új rendszer bevezetésével arra törekszünk, hogy minden Betegünket a lehető legrövidebb időn belül elláthassuk. A rendszer tesztelési fázisában az esetleges átmeneti fennakadások tekitetében szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

Előjegyzési időpont kérhető:

  • Központi telefonszámunkon 8.00 – 16.00 óra között: 06 1 325 1159, 325 1276
  • Személyesen a Betegirányító Pultban dolgozó munkatársainktól
  • Bizonyos szakrendelések esetében közvetlenül, a szakrendelő telefonszámán

A szakrendelések elérhetősége megtalálható az egyes szervezeti egységek adatlapján.

Javasoljuk, hogy az előjegyzési időpont előtt kb. negyed – fél órával érkezzen meg Rendelőintézetünkbe. Az új rendszernek köszönhetően ugyanis minimálisra csökken a szakrendelés előtti várakozás időtartama, de a jogszabály által előírt jogviszony ellenőrzés miatt szükséges adminisztráció időt vesz igénybe.

Gyakori kérdések és tudnivalók az előjegyzési rendszerrel kapcsolatban >>

Itt lehet hozzászólni !